VĂ„rterminen fortsĂ€tter…

Iom de nya restriktionerna som trĂ€der i kraft efter sportlovet sker det nĂ„gra förĂ€ndringar i Åbolands Teaterskolas undervisning.

Alla lĂ„gstadiegrupper fortsĂ€tter som normalt medan högstadiegrupperna och slutarbetsgrupperna övergĂ„r till distansundervisning frĂ„n och med den 1.3 – 28.3.2021.
Mera information skickas ut till alla via e-post under mÄndagen, om det Àr nÄgot man under kan man alltid ta direkt kontakt med Linda eller Mecki.

Vi förstÄr att undantagstillstÄndet stÀller till det för mÄnga och vill dÀrför erbjuda alla som behöver det en ny chans att ansöka om subventionerad terminsavgift.
En fritt formulerad ansökan med bilagor skickas till auf[Ă€t]auf.fi senast (se datum nedan) och riktas till Åbolands Ungdomsförbunds verksamhetsledare. Bilagor som ska tillĂ€ggas Ă€r uppgifter om inkomst och skatteintyg. Uppgifterna granskas endast av verksamhetsledare och kassör  pĂ„ Åbolands Ungdomsförbund och bilagorna bevaras endast en termin. 
Den nya ansökningstiden Àr 1.3-8.3.2021

OBS! Ifall man tÀnker ansöka om subventionerad terminsavgift mÄste man kontakta vÄr kassör Nelli Salonen per mail nelli[Àt]auf.fi och meddela att man inte kommer att betala rÀkningen som förfaller under denna vecka utan ansöker om subventionerad terminsavgift senast 8.3.

Vi önskar alla en solig vÄr och hoppas att ni hÄlls friska!
Linda & Mecki