Terminsavslut

Nu startar den sita undervisningsveckan för vÄrterminen 2023.
Vi vill tacka alla vÄra duktiga elever som har jobbat hÄrt och gjort helt fantastiska förestÀllningar i vÄr. Samtidigt vill vi passa pÄ att sÀga ett stort tack till alla förÀldrar som har skjutsat och fixat och orkat med all e-post om Eepos och nya system.

Under den sista veckan kommer de flesta grupper ha smÄ knytkalas och göra sina favoritövningar pÄ vanliga tider och platser om inget annat meddelats av gruppledaren.

FörestÀllningsbilder har nu kommit upp pÄ hemsidan sÄ man kan gÄ och titta pÄ dem och minnas de fina förestÀllningarna. Om det Àr nÄgon bild ni skulle vilja ha av ert eget barn kan ni höra av er till Mecki eller Linda. I ett senare skede kommer Àven lite flera bilder upp pÄ Eepos dÀr de endast kan ses av den egna gruppen.

AnmÀlan för nya elever Àr ocksÄ öppen och kommer att vara öppen till och med 18.6 dÄ den stÀngs inför personalens semestrar. Men i augusti fÄr man igen möjlighet att anmÀla sig till de grupper som det finns plats i. (7-20.8) AnmÀlningen sker endast via Eepos och blanketten hittar ni hÀr: Eepos