Stella, Luna och Pluto

Åbolands Teaterskolas elever i Ă„k 4-5 spelar förestĂ€llningen Stella, Luna och Pluto. PjĂ€sen Ă€r skriven av Tove Appelgren.

Stella, Luna och Pluto Ă€r trillingar i en familj dĂ€r mamma har för vana att duka ocksĂ„ en fjĂ€rde tallrik till frukost. Man kunde tro att den finns dĂ€r för barnens frĂ„nvarande pappa, men nĂ€r den nya klasskamraten Juppe dyker upp, fĂ„r historien en annan hisnande vĂ€ndning. I skolan förföljs syskonen av det mobbande ”Dumma-gĂ€nget” men med hjĂ€lp av Juppes magiska ficklampa sĂ€tts de pĂ„ plats. Upplösningen, som kunde kallas ”inter-galaktisk”, ska inte avslöjas hĂ€r.

FörestÀllningen visas tisdag 7.5.2013 kl. 18.30 (öppen förestÀllning) samt onsdag 8.5.2013 (skolförestÀllning) i PIUG kultursal, SkolmÀstargatan 5, 21600 Pargas. FörestÀllningen rÀcker ca 40 min. Det Àr fritt intrÀde till förestÀllningen. VÀlkomna!

Affisch: Lasse Harkkala