PÄ gÄng!

NĂ€sta vecka (21 – 27.2.2022) har alla teaterskolans grupper sportlov och vi hoppas att alla fĂ„r njuta av att vara lediga och Ă„terhĂ€mta sig lite innan vĂ„ren tar fart.
Teaterskolan har en hel del pÄ gÄng under vÄren utöver förestÀllningarna som man kan lÀsa mer om pÄ instagram. Under sportlovsveckan startar ett projekt som har en för oss helt ny mÄlgrupp, nÀmligen seniorer. Lite senare kommer vi att berÀtta mera om det projektet, men vi ser fram emot att fÄ jobba med en ny mÄlgrupp och lÀra oss nÄgonting nytt.
I mars öppnar ocksÄ Kulturskolornas gemensamma utstÀllning Ensam tillsammans i Pargas bibliotek. UtstÀllningen kommer att vara öppen hela mars och bestÄr av konstverk i olika former gjorda av eller med kulturskolornas elever. Det erbjuds Àven ett pedagogiskt material till lÀrare för Äk 1-3 som en del av kulturlÀroplanen i Pargas. UtstÀllningen Àr tvÄsprÄkig.
Kulturskolorna erbjuder Ă€ven ”kulturpaus” för vuxna som jobbar inom kulturen. Kulturpaus Ă€r en trĂ€ff med kulturtema som hĂ„lla en gĂ„ng i mĂ„naden. Det Ă€r startat av Kulturskolorna, men övriga kulturarbetare och konstnĂ€rer Ă€r vĂ€lkomna med för att trĂ€ffa andra och pröva pĂ„ olika konstformer.