Kom och prova pÄ teater!
Bilderna frÄn tidigare förestÀllningar

Kom och prova pÄ teaterskolans verksamhet i Pargas! Testa nÄgra lustiga kostymer och pröva pÄ vÄra favorit övningar och teaterlekar. Dessutom har vi hört att Soppan&Knut kanske dyker upp. Vi bjuder pÄ kaffe och kex. Evenemanget Àr gratis och öppet för alla intresserade i alla Äldrar. Vid frÄgor kontakta Linda eller Mecki.

AnmĂ€lan Ă€r fortfarande öppen i bĂ„de Åbo och Pargas till och med sö 11.9. Det finns gott om platser i teatergrupperna i Pargas samt Åbo Ă„k 1-2 sĂ„ sprid gĂ€rna ordet. Det finns Ă€ven i höst möjlighet att ansöka om en subventionerad terminsavgift (-50%), mer info ord et hittar du under fliken info.
Har du/Àr du en tonÄring (Äk7-9) som skulle vilja börja med teater? Hör av dig till Linda eller Mecki. För tillfÀllet finns det ingen grupp för högstadiet i Pargas men fÄr vi tillrÀckligt mÄnga intresserade kan vi starta en.

Teaterdagens program:
– lekar och övningar (med nĂ„gra gamla elever)
– skapa roliga karaktĂ€rer med hjĂ€lp av olika klĂ€der och drĂ€kter
– saft och kex
– överraskningsprogram med Soppan & Knut
– vi bygger upp en liten scen utgĂ„ende frĂ„n delar av teaterskolans manus
– avslutnings lekar
– tack och hej!

Under dagen kommer det ocksÄ att finnas information om teaterskolans verksamhet, om grundlÀggande konstundervisning och vad vi gjort under Ären. Man kan förstÄs ocksÄ diskutera med Linda och Mecki.