En TV-kväll

Åbolands Teaterskolas teatergrupp för åk 8 och äldre spelar teaterföreställningen En TV-kväll, som är skriven av Malin Kivelä och Hannele Mikaela Taivassalo.

En TV-kväll är en cirka en timme lång TV-kväll, men på teater. Åskådaren får följa med fragment av kanalernas olika TV-program. Exempel på program som flimrar förbi på scenen är: Nyheter, tjeckisk animation, reklam, snickeriprogram, livräddarna, naturdokumentär, estnisk polisserie, TV-shop, en seriös filmatisering av Hedda Gabler och mycket annat.

Man kan eventuellt kalla En TV-kväll en TV-satir, men underst finns frågorna: Vad är det vi matas med flera timmar per dag? Vad är det vi alla drömmer om? Vad leder det till? Vad är det för en värld vi lever i?

Föreställningen visas onsdag 15.5.2013 kl. 19.00 samt torsdag 16.5.2013 kl. 19.00 i PIUG kultursal, Skolmästargatan 5, 21600 Pargas. Det är fritt inträde till föreställningen, men vi har endast 40 platser i läktaren så boka gärna din plats på förhand. Bokningar och förfrågningar kan göras till 044-5866904. Välkomna!