Eepos

FrÄn vÄrterminen 2023 har teaterskolan tagit i bruk lÀroanstaltsförvaltningsverktyget Eepos. Under februari har vi samlat in elevuppgifter för sÀkrare förvaring av personuppgifter och tydligare uppföljning av studier. Och i mars har vÄrdnadshavare fÄtt tillgÄng till egna eepos-koder för att kunna följa med studierna, uppdatera kontaktuppgifter vid behov och kunna göra förhandsanmÀlan inför nÀsta lÀsÄr.

FörhandsanmÀlan öppnas 1.5.2023 och fylls igenom att man loggar in pÄ eepos. AnmÀlan för nya elever öppnar 15.5 och Àr öppen till och med 19.6. Den hittas hÀr under fliken blanketter i den övre balken. Inloggning gÄr Àven via ovanstÄende lÀnk.

Under sommaren kommer vi att jobba pÄ att föra in tidigare avlagda studiehelheter sÄ att alla elever fÄr en verklig bild av vad de har avlagt. I fortsÀttningen kommer det Àven bli möjligt för oss att föra in studieprestationer frÄn den grundlÀggande konstundervisningen direkt till informationsresursen Koski sÄ att de syns dÀr tillsammans med alla andra avlagda eller pÄbörjade studier som eleven har. Detta sker inte automatiskt utan krÀver att eleven/vÄrdnadshavaren ber om att vi för in studierna.