De ungas stad

De ungas stad är en talkshow om skärgårdsstaden Pargas gjord av ungdomar. I talkshowen behandlas aktuella och intressanta händelser inom kultur, idrott och näringslivet i Pargas. Talkshowen är ett resultat av en filmkurs som Åbolands Teaterskolas elever i åk 7 de senaste veckorna arbetat med under ledning av filmbolaget Meaningless Productions.

I talkshowen ber√§ttar f√∂rfattaren Eivor ”Skini” Lindg√•rd och Walter ”Putte” Ruokolahti om √•rets sommarteater Jukebox. Kulturn√§mndens ordf√∂rande Ky√∂sti Kurvinen och Tobias Reuter diskuterar om den framtida skateparken i Pargas och visar upp sina kunskaper i skateboarding. Folke Pahlman, centrumkoordinator f√∂r ProMalm processen, visionerar om Malmens utveckling och f√∂retagarparet Sebastian Slotte och Sari Slotte introducerar menyn f√∂r den nya sushi restaurangen Ta Ta Takeaway. I talkshowen g√∂r √§ven det nya lokala bandet Uncle Bens Pumped Up Frisco sitt f√∂rsta upptr√§dande.

Projektet och talkshowen finansieras av Pargas stad och genomförs i samarbete med Åbolands Teaterskola. Talkshowen riktar sig till stadens alla invånare. Här nedan är länken till programmet:

http://youtu.be/KrKrNl3yuPE