Åbolands Teaterskola söker dramainstruktörer

Åbolands Teaterskola söker tvĂ„ dramainstruktörer för tiden 4.1-11.11.2016, med möjlighet till förlĂ€ngning. AnstĂ€llningen Ă€r deltid (75%/person). Bekantning och skolning till arbetet görs inom december mĂ„nad 2015.

Åbolands Teaterskola erbjuder grundlĂ€ggande konstundervisning i teaterkonst för barn och ungdomar i Ă„ldern 7-18 Ă„r i Pargas stad. Verksamheten pĂ„börjades hösten 2009 och varje vecka deltar drygt 120 elever i verksamheten. Åbolands Teaterskolas huvudman Ă€r Åbolands Ungdomsförbund ÅUF r.f.

GrundlÀggande konstundervisning Àr konstfostran som ges utanför skolan. I undervisningen bekantar sig eleverna med grunderna i teaterkonst. Den grundlÀggande konstundervisning som ges inom olika konstomrÄden Àr mÄlinriktad och framskrider frÄn nivÄ till nivÄ och ger eleven fÀrdigheter att uttrycka sig sjÀlv samt att söka sig till yrkesinriktad och högre utbildning pÄ omrÄdet. Undervisningen följer de lÀroplaner som godkÀnts av utbildningsanordnaren.

Vi söker nu personer som Àr vana att jobba med teaterundervisning, barn och ungdomar, och som vill fortsÀtta att utveckla denna populÀra verksamhetsform. Vi önskar att du Àr kreativ, initiativrik, ansvarsfull och klarar av att jobba bÄde i grupp och sjÀlvstÀndigt. Arbetet Àr i högsta grad pedagogisk, men krÀver Àven ett konstnÀrligt kunnande i teaterkonst. Till arbetet hör Àven administrativa uppgifter och att sköta elevregister, fakturering, ekonomiplanering samt ansökningar och redovisningar.

Fritt formulerad ansökan med CV bör skickas till auf@auf.fi senast 30.10.2015.

FörfrĂ„gningar kan göras till Åbolands Teaterskolas programansvarige, Jani Lastuniemi, 044-5866904, jani.lastuniemi (at) auf.fi.